REINIGING

Professionele reiniging van meubels en tapijten

Met name gestoffeerd meubilair is een broedplaats van huisstofmijt en bacteriën. De leefomstandigheden zijn ideaal: een beschutte omgeving (de meubelstof), voedsel zoals huidschilfers, een aangename temperatuur en relatieve luchtvochtigheid, bieden hen de ideale leefomgeving. Bank Reparatie Totaal is gespecialiseerd in professionele diepte reiniging van de stoffering van zitmeubelen, eetkamerstoelen, tuinkussens, bekleding of kussens van caravan of boot, loungebanken, tapijten, etc. Huisstofmijt, haren van huisdieren, huidschilfers en bacteriën die zich in de loop van jaren in de stof of in uw vloerkleed genesteld hebben, worden door ons grondig verwijderd. Dit kan op locatie bij u thuis of in onze eigen werkplaats gebeuren. Afhankelijk van het type meubel, varieert de droogtijd na de reiniging van één tot enkele uren. Desgewenst kunnen wij na de reiniging een vuilafstotende finish op de bekleding aanbrengen, die nieuwe vervuiling en slijtage tegengaat. Het resultaat zal u verrassen en uw bekleding kan weer jaren mee!
Neem voor meer informatie over de reiniging van bekleding, stoffering of tapijten gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Contact opnemen?

Milieubewust

Meubelrenovatie is duurzaam en goed voor het milieu. Er hoeven geen nieuwe bomen gekapt te worden en er zijn geen nieuwe grondstoffen nodig.

Kostenbesparend

Meubelrenovatie is aanzienlijk beter voor uw portemonnee. Uw meubels krijgen een tweede leven met een geheel nieuwe uitstraling!

Gratis halen en brengen

Wij halen uw meubels gratis op en leveren ze weer gratis thuis af.
  • Bank Reparatie Totaal BV

  • Bramenberg 20
  • 3755BZ Eemnes
  • Nederland
Openingstijden
Dagelijks zijn wij bereikbaar van 09.00 uur tot en met 21.00 uur.
Alle rechten voorbehouden © , Bank Reparatie Totaal BV.
Website beheer en onderhoud door LinQxx.